Moment of truth
Door: Batteke
Blijf op de hoogte en volg Batti
09 September 2005 | Nederland, Arnhem
Alle formele zaken zijn éindelijk afgerond. De grote spanning was het afwachten of het Working Holiday Visum goedgekeurd zou worden. En dat is nu eindelijk gebeurd!!!
Damn, dat heeft echt wéken geduurd. Nu ben ik officieel gerechtigd dat continentje van een Australië te bestormen! Yeah baby YEAH!! Ghi :-D
Nah, dit is het laatste weekje werken. Dan nog een weekje wat RPM-uurtjes geven en de rest.. genieten (van jullie) en de laatste voorbereidingen treffen :-D
Spannend hoor. Hoe dichterbij het komt, hoe enger. Het is spannend om je vrienden, familie, werk, collegae, et cetera achter te laten. Steeds meer ervaar je dan hoe belangrijk bepaalde mensen voor je zijn. Dan realiseer je je dat bijv. ff spontaan op bezoek gaan er niet meer in zit! :-S :-(
Tsja, alles heeft z'n voor- en nadelen laten we maar zeggen hè ( positief blijven etiketteren ;-) )
To be continued....
09 September 2005 - 19:55
Angela Aka Littledevil:
Lieve Batti
Heel veel plezier en succes gewenst alvast.
Dat het maar een top tijd mag worden voor je.
Tacke care girl -
09 September 2005 - 21:33
Quintin:
het word de mooiste ervaring ooit, velen dromen er van maar jij leeft er in.
liefs je neef -
09 September 2005 - 21:44
Koert:
Hey Meisie
Super veel plezier daarzo, khoop snel te horen hoe het daar bevalt. Rustig aan doen he...
Kussies Koert -
09 September 2005 - 22:15
Wilbert:
Hee die Batti,
Super dat we op deze site kunnen volgen waar je uithangt op deze aardbol. Ik wens je heel veel plezier in het komende avontuur! Zou het leuk vinden je nog ff te zien voor je vertrekt!
Kuzz Wilbert -
09 September 2005 - 22:45
Thijs:
Erg fijn voor je dat het geregelt is en je zeker weet dat je kunt gaan hou me op de hoogte waneer je akkurat vertrektgoed? groeten Matthias -
10 September 2005 - 04:58
Bazz:
Hey batti, geloof mij maar JIJ gaat een hele fijne tijd hebben met genoeg SPONTANE momenten gheghe
LATERZZ -
10 September 2005 - 08:17
Stean:
heel veel plezier.... -
10 September 2005 - 10:54
Joke:
GEFELICITEERD!!!!
Jij gaat het echt doen.
Echt geweldig, het wordt een fantastische tijd met alles erop en eraan. Zo hoort het ook in het leven. -
10 September 2005 - 15:00
Nardie:
Heej Batti!!
Ik zie je niet meer maar ik wil je ff heeeeeel veel plezier wensen in Australië en de rest waar je naartoe gaat. Veel plezier vanaaf!! We mailen he??
XXXX Nardie -
10 September 2005 - 15:53
Mike:
Hoi Batti,
Heel veel plezier!!!
groetjes -
11 September 2005 - 12:26
Jolanda:
Nou kruimel,het gaat nu echt gebeuren.Wat zal het stil zijn zonder jouw stralende lach.Wij wensen je heel veel plezier en houd je KOP erbij,want niet iedereen heeft zo'n goed hart als jij.Doei lieverd en we gaan je "zien"op deze pagina!!!! -
12 September 2005 - 06:03
Sjefke:
Wat ga je nu precies doen. Ben je een poosje uit het oog verloren. En je ziet er trouwens lekker en fris uit op die foto. Succes met je reis (geloof ik).
Groeten,
Sjefke -
12 September 2005 - 08:08
Judith:
Hey Batti,
Nou het is nog niet gelukt om elkaar weer te zien...maar wie weet komt het er nog van. Super voor je dat alles nu geregeld is en dat je kan gaan. Wow...wat een ervaring ga je tegemoet...vindt het super wat je gaat doen!!!!! Ookal is het niet aan mij besteed, ben nou eenmaal niet iemand die voor lange tijd hier weg wil, vindt ik het wel super dat jij het gaat doen. Ben benieuwd naar al je verhalen hier op je site...en ookal hebben we elkaar lang niet gezien...en zijn elkaar misschien een beetje uit het oog verloren...denk ik aan je...en ben ik heel benieuwd hoe je het gaat ervaren daar.
Groetjes Judith -
12 September 2005 - 23:06
Schattebat:
Tsjonge, bedankt voor al jullie reacties en gelukswensen!!!!
Super hoor! Just keep reading and responding!
Cheers to ya all,
Batti -
13 September 2005 - 17:55
Inky:
Eén week en één dag. "Unk". Ik ga je missen...maar eerst feesten zaterdag! -
13 September 2005 - 19:29
Taylor:
nou superveel plezier en je leert ook keiveel andere lui kennen dus dan mis je ons ook niet :) -
15 September 2005 - 15:40
Henk:
Nog een paar nachtjes slapen.. En dan ole,ole!! Mocht je nog iets willen weten; fysiohenk@hetnet.nl
Maar vooral erg veel genieten!!
Als je een fysio nodig hebt in den vreemde...;-)
groetjes Henk -
21 September 2005 - 06:02
Pascal:
He Bat,
Toch leuk dat je op deze manier het thuisfront laat weten hoe en wat je allemaal gaat uitspoken. Wat ik zelf denk is dat je er goed aan zult doen. Er is een ding wat je wel moet doen, kom terug zoals je bent gegaan, alleen een ervaring rijker. Groetjes en een knuffel Pascal -
22 September 2005 - 10:34
Jan(neke):
je loopt nu vast ergens in Bangkok. Ik hoop dat je nu bij je zelf denkt: Damn dit is het!!!!! -
22 September 2005 - 15:12
Meyke:
Hee "zusje"!
Moest wel ff slikken hoor toen je gister verdween na de douane (nog iets aan te geven haha!!), die schoenen he??
Hoop dat je nu al mega-geniet.
Dikke kus!