Did you? - Reisverslag uit Sydney, Australië van Batti Charlouis - WaarBenJij.nu Did you? - Reisverslag uit Sydney, Australië van Batti Charlouis - WaarBenJij.nu

Did you?

Door: Batti / Dana

Blijf op de hoogte en volg Batti

26 April 2006 | Australië, Sydney

Did you really think you would see me again?

• 26 April 2006 - 11:49

Sprokkel:

Ehm, Ik weet van niks hoor....

• 26 April 2006 - 12:24

Sprokkel:

Ik bedoel eigenlijk: Dat ziet er toch wel weer geweldig uit.
    Heb je je OZ gevonden dan??
    It realy suits you.

• 26 April 2006 - 13:00

Marky Mark:

Ja daaaaaag.
    Geloof er niets van.
    Sterk staaltje wolf in schaapskleren. HA HA

• 26 April 2006 - 15:19

Inkje:

Ik las het: wit is dé nieuwe trend deze zomer! Leuk om zoveel stof om je heen te hebben of niet? Ik mis alleen een knappe vent aan je zijde! Komt die nog?

• 26 April 2006 - 15:25

Angela:

Yes I do ........

Think I will see you again

Hahahaha.....jij gekke muts

• 26 April 2006 - 18:20

Stean:

wacht je nog even? ik ben nog niet gearriveerd :)

• 27 April 2006 - 08:32

Jan, Miranda En De Kids:

hoi batti
    mooi hoor staat je erg goed die witte jurk.
    alleen nu nog een in pak ernaast en wij allemaal erachter dan is het wel compleet.
    lijkt me wel wat reisje naar de zon en feesten.
    maar het gaat je heel erg goed zo te zien,we zijn erg blij voor je dat je het zo naar je zin daar hebt en er heerlijk van geniet.
    hier is het weer nu ook wel een beetje beter lekker de deur open en kids buiten hoop ook volgende week dan ze de hele week thuis.
    lekker rustig hoeven we weer niet te haasten s'morgens vroeg.
    verder gaat hier ook alles goed en lekker druk.
    vanavond ga ik same met jan naar de musical beauty and the beast,dus er even tussen uit zonder kids
    ga nu weer opschieten moet zo weer weg werken op school nou ja werken even overblijven en op de kids letten maar een uurtje maar wel erg leuk.
    dus spreek je later weer wel
    groetjes en veel liefs en dikke knuffels van de kids
    doei doei jmcccc

• 27 April 2006 - 19:35

Corrie:

Staat je fantastisch!! Maar ik wil er bij zijn hoor. Knuffelssss

• 28 April 2006 - 19:54

Juudtje:

Staat je goed....maar eh.........toch mis ik iets.....

• 29 April 2006 - 07:00

Meyke:

Trouwen met jezelf. Ook leuk. Wanneer komen de kids? Al op zoek naar een huisje??!

• 30 April 2006 - 06:55

Dad:

Vergeet je niet je eventuele toekomstige partner even door je Dad te laten screenen?
    Het profiel blijft:
    - intelligent
    - veel humor
    - vriendelijk & beleefd
    - goede opleiding en/of baan, of van huis uit extravagant rijk :-)
    - gegoede afkomst
    - goed gemanierd
    - trouw & loyaal
    ennne...jij moet hem natuurlijk ook zien zitten....:-)
    Tot spoedig mails/chats,
    Love,
    Dad

• 03 Mei 2006 - 14:14

Rowan:

Hee hallo Lieve Batti :)
    Ik heb allang niet veel meer van me laten horen dus ik dacht: '' laat ik eens een berichtje naar batti sturen''. Ik mis je nog steeds heel erg!!!
    Is het nog een beetje gezellig daar?Ik hoop het maar;) Leuke foto's van die bruidjurk! Ik ben laatst opok nog jarig geweest ;) Op 19 april..
    Was heel erg leuk! Veel cadeautjes gekregen.Bij mij gaat het alleen niet zo goed op school. Maar in de vierde periode ga ik alles weer ophalen, dat moet ook van papa en mama. En ik wil het zelf ook, anders kan ik niet over naar HAVO 2. En dat zou niet zo mooi zijn. Maar het begint al goed want ik heb voor Engels een 9.4 gehaald en voor tekenen een 8. Alleen voor wiskunde was het weer iets minder, maar ik heb heel erg veel moeite met wiskunde. Daar heb ik een 4 voor gehaald(oepsie) Maar ik heb nog 2 proefwerken om, het op te halen. En ik hoop dat dat gaat lukken.Verder is alles goed met iedereen hier thuis;) Je krijgt van iedereen een dikee knuffel en een dikke zoen(K) Ik hoop dat ik je gauw weer eens een keer op msn spreek.
    Ik hou van jou Batti

• 03 Mei 2006 - 16:10

Fem:

hey bateke
    verklaar eens nader??heb je smsje gestuurd maar kreeg niet echt antwoord haha,hij staat je prachtig.
    maar .....
    kuzzzie meis
    ene kom maar wel weer trug na nederland hoor..xxx

• 05 Mei 2006 - 09:46

Rootje:

..........mmmh volgens mij is het te warm daar voor jou:-) staat je in ieder geval goed.....enne know 4 sure gonna c-ya again:-) tot laters kissies

• 07 Mei 2006 - 19:01

Stean: