2 jaar geleden... - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Batti Charlouis - WaarBenJij.nu 2 jaar geleden... - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Batti Charlouis - WaarBenJij.nu

2 jaar geleden...

Door: Batteke

Blijf op de hoogte en volg Batti

21 September 2007 | Australië, Melbourne

Hallo allemaal!!!

Mijn excuses voor een vertraagde update! Maar dit is DE dag dat ik zeker iets op mijn website moet zetten!

Ladies en gentlemen, ik ben vandaag 2 jaar geleden van huis vertrokken. Mijn beste vrienden, familie en huis en haard achter gelaten met de instelling; misschien duurt het een hele tijd voordat ik terug kom. Wie weet waar mijn reis, mijn avontuur, me heen brengt..?

And here I am. Na 2 jaren nog steeds op reis. En ik geniet ervan. Intens. Ik ben nu dan wel gesitueerd in Melbourne, bezig met een full time baan enzo, maar toch.. het ontdekken stopt niet. Het engels leren stopt niet. Ook nog steeds atracties bezoeken en kleine reisjes maken naar plaatsen waar ik nog niet geweest ben.

Juist deze dag vandaag laat me stil staan bij het verleden en de toekomst. Ik ben me nu aan t orienteren wat mn volgende stappen zullen zijn. For sure naar Nieuw Zeeland, maar voor hoe lang? Weer een working holiday visa voor een jaar of zal ik gewoon op bezoek gaan voor een paar weken? En daarna... via Azie, land(en) waar ik nog niet geweest ben, naar Canada. Dat staat op de planning.

Veel werken nu, zo veel mogelijk sparen en dan.. op naar het volgende avontuur/land? Hmm, sounds good :-)

Ik werk nu voor Fitness First. Als membership consultant en geef rpm. Heerlijk dat laatste. :-)

De dag is hier bijna over. Ga nu een animatiefilm kijken: "surfs up". Ook daar in bios? Ben hele dag in de wolken geweest. De hele dag met mn hoofd thuis. Voelt HEERLIJK!

Mis jullie allemaal verschrikkelijk echt waar. Echter weerhoud me dat niet van permanent terugkomen. Nog niet ;-)

Voor iedereen een mega knuffel en ik hoop dat jullie ook nog steeds aan mij denken zo nu en dan =)

MWAH

• 21 September 2007 - 11:08

Arnold:

At First: Wat???? Is het nu alweer twee jaar geleden? Waar blijft de tijd.

Maar als ik er over nadenk, ik ben ook alweer meer dan een jaar in Engeland.

Kan alleen maar zeggen dat ik die dag, 21-09-05, aan het werk was, maar 's avonds thuis wel lekker aan het spelen met de kleine.

Hoop je ergens op deze aardbol eens tegen te komen.

XX, Arnold

• 21 September 2007 - 11:11

Koert:

Heb je nu NOG niet genoeg gezien???;)
    zo te zien nog erg goed naar je zin daar..:D Alweer 2 jaar weg, gaat wel erg snel he...
    Leuk dat je weer RPM geeft :D ik ben er juist net mee gestopt, ben begonnen in Groningen met studeren en op dit moment valt het niet te combineren.

Veel plezier nog en leuk dat je weer wat laat horen :D:D

Liefs Koert (K)

• 21 September 2007 - 11:30

Stean:

zoals ik al zei: waar blijft die 2 jaar ? :?........

• 21 September 2007 - 11:33

Ben Bouman:

Hoi Batti...
    als jevolgend jaar nog in NZ bent zien we elkaar waarschijnlijk. Ik ben van plan mijn zus op te zoeken...mocht je haar eens willen bezoeken(wat ze eg leuk zou vinden) dan moet je afreizen naar Upper Hut. Je kunt daar dan meteen mijn nichtje Elza, die je volgens mij op de sportschool een keer gezien hebt?)ontmoeten ..

heel veel plezier bij alles wat je doet!!!

Ben

• 21 September 2007 - 12:22

Inky:

Jeetje, dat het gewoon al 2 jaar geleden is dat je weg bent gegaan! Wat gaat de tijd toch snel...
    hopelijk kom je nog wel terug, na al het moois te hebben gezien van de wereld!
    x Inge

• 21 September 2007 - 15:13

Jolanda:

als je straks naar Canada ga heb iknog een paar hele leuke mensen die ik ken en die je zeker met open armen zullen ontvangen. Zij zitten sinds deze zomer daar , voorgoed. Liefs en koezels van mij voor jou

• 21 September 2007 - 16:42

Meyke:

Ik heb nog steeds fotootjes op mn telefoon van je vertrek...
    Hier gaat het nu even niet zo goed, maar daar kom ik ook wel weer bovenop.

Dikke kus van mij!

• 21 September 2007 - 18:46

Francis:

Batti!!!!
    Misssss youuuuuuuu! Leuk dat alles goed gaat met je en leuke baan!
    Ik ga trouwens verhuizen! Heb een tophuis met werk/praktijkruimte gevonden. Meld je even aan op hyves, dan kun je op de hoogte blijven. Ik heb je wel een uitnodigingsmail gestuurd...
    Greetz Francis!
    En hoest met de mannen?????

• 21 September 2007 - 20:21

Alfred:

Ha Batti

Ja, de tijd vliegt, het is haast niet voor te stellen dat je alweer 2 jaar weg bent.
    Ik begrijp dat je het nog steeds naar je zin heb door down under.
    Ik ben helaas al bijna een jaar niet meer op de sportschool geweest door een chronische ontsteking in de buik, waardoor ik pijn heb bij bepaalde bewegingen
    Als hier geen verandering komt wil men een kijkoperatie gaan doen om te kijken of ze er iets aan kunnen doen.
    Door dit alles ben ik helaas weer aangekomen en is mijn diabetes ook ontregeld geraakt waardoor ik over moest gaan op insuline.
    Dus het gaat met mij even wat minder maar we verliezen de moet niet en het zal wel weer goed komen.:-)
    Ik schrijf het hier maar even dan weten de andere ook hoe het met me gaat, want ik het de meeste ook al in geen tijden meer gezien
    Ik hoop dat het verder met jou allemaal goed blijft gaan wen wens je het beste toe.

Groeten Alfred.