BALI - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Batti Charlouis - WaarBenJij.nu BALI - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van Batti Charlouis - WaarBenJij.nu

BALI

Door: Batti

Blijf op de hoogte en volg Batti

01 December 2007 | Indonesië, Batavia

Ola!!

Mijn vader is op huwelijksreis en ik kom hen even lekker lastig vallen!
Hier in Bali is het HEERLIJK warm en klef weer om lekker bruin van te worden. Ook zo vermoeiend dat het des te meer reden is om hele dag niks te doen... Het eten si kort omschreven: VERRUKKELIJK. De mensen zijn hier aardiger zelfs dan in welk land in Azie ik tot nu toe ook geweest ben! En? Hoe ist met jullie?

Ghehehe. Eén ding waar je wel even om kan lachen nu dan is dat vandaag mn portomonee ontvreemd is. Beetje jammer van ellende om de boel te blokkeren enzo, maar enorm geluk dat papa-lief hier is om me even uit de brand te helpen. The life saver!

Verder probeer ik me niet te veel in hen huwelijksreis te mengen. ;-)

Pap hier heeft 't gruwelijk warm (wil liefst hele dag bij airco hangen) en zelfs ik ben me weer aan t aclimatiseren na bloody winter in Melbourne. Was helemaal uit m'n tropen ritme geslagen daardoor!

Blijf voor 4 weken totaal in Indonesie en vlieg terug op eerste kerstdag (ahhh). Ja ahhhh ja, want ik heb toch niemand om 't mee te vieren (aaaaahhhhh).

Nou, het gaat iedereen goed en probeer snel ff foto's te plaatsen.

KNUFFFF

• 01 December 2007 - 06:57

Corrie:

Hi meisje,
    dat went heel snel hoor, terug naar de winter is veel lastiger.
    Pech zeg, toch veel plezier daar!
    Dikke knuffel X

• 01 December 2007 - 08:42

Arnold:

Zon, Wind, Regen, veeeeel regen.
    Het word tijd voor zomer hiero, dus geniet nou maar van dat mooie weer dat je daar op Bali hebt.

Geniet er van!

• 01 December 2007 - 08:49

Inge:

Hé Bat!
    Leuk om weer een update te lezen van je! Nu kun je weer een land afstrepen op je lijstje. Hopelijk kun je daar ook nog wat dingen ondernemen deze 4 weken, ondanks de hitte. Hier zijn we druk met piet-en-pepernotenzaken. Ik ben benieuwd naar de foto's. Have fun daar!
    x

• 04 December 2007 - 23:00

Maurice:

Heeeee Batti, leuk, nee ERG LEUK! om zo je reis te volgen. Wat ik steeds moet denken is: GOH, DIE BATTEKE DOET HET TOCH MAAR GEWOON EFFE. WAT JE IN JE KOP HEBT HEB JE NIET IN JE KONT! FANTASTISCH! ZO'N ERVARING NEMEN ZE JE NOOIT MEER AF! Hier is alles OK, leidt in tegenstelling tot jou een burger leventje,waar trouwens weinig mis mee is hoor! Take care of yourself en A BIG HUG!
    XXXXX

Batti

Mijn naam is dus Batti alias Dana hier in Australië. Door de engelstaligen wordt Batti zo uitgesproken dat 't echt niet om aan te horen is (naast het feit dat het eerste deel van mijn naam opgevat wordt als 'kont' en iedereen me grappig aankijkt na mn naam gezegd te hebben), dus heb ik mijn naam maar veranderd in Dana. :-) Aangenaam.