Sinterklaas!!!!
Door: Batti
Blijf op de hoogte en volg Batti
05 December 2007 | Indonesië, Bali
Heb mn schoen gezet, wortel erin, emmer water ernaast en zelfs heel braaf geweest... Maar nog geen spoor van hem te bekennen. Ik mis een openhaard hier though en het water voor het paard zou ik zelf ook niet drinken..
Maar ja! Misschien denkt Sinterklaas al dat ik veeeel te verwend ben! Nou, daar kan ik misschien wel een beetje inkomen.
Heel veel plezier iedereen die wel pakjesavond heeft vandaag!
Hier in Bali komt al een snel naderend einde voor het bruidspaar. Over een paar dagen vliegen ze alweer naar huis, terug naar de kou. Ik daarentegen mag nog een tijdje blijven en zal dan bijna linea recta naar Lombok gaan. Een eiland een paar uur reizen van Bali vandaan. Kan niet wachten!
We hebben veel al van Bali gezien. Veel toertjes gemaakt met een guide, waarvan je enkele foto's al gezien hebt. Het gaat allemaal fast pace, houd 't allemaal niet bij met de foto's!
Pap en ik hebben eergisteren gedoken. Was erg prettig weer om te doen, maar de qualiteit van de duik was minder helaas. Troebel water enzo. In sommige gevallen is het hier ook wel heel erg duur in Bali. Dan betaal ik gewoon evenveel of zelfs meer dan in Australie. Duiken is hier een voorbeeld van.
05 December 2007 - 07:41
Jan:
ook bij deze foto's weer wauw! Ik wil in de kerst vakantie maar eens reisgidsen gaan halen. Wie weet maar eens een gids van Bali erbij doen.
Of weet je al waar je in september/oktober 2008 zit :D -
05 December 2007 - 08:20
Stean:
dat duiken lijkt me ook wel wat :) jammer dat het water zo ruk was.
ps: Sinterklaas is ook hier niet geweest :( -
06 December 2007 - 17:06
Meyke:
Nee, Sinterklaas was ook niet hier, hoewel ik natuurlijk wel vreselijk lief ben geweest.
Leuk dat je weer wat onderneemt! Ik ben jaloers!!!
xx
-Meyke