Twee geweldige mensen
Door: Batti
Blijf op de hoogte en volg Batti
18 Januari 2008 | Australië, Sydney
Ben en Greet...! Jullie heb ik 2x uitvoerig beschreven in mijn verhalen die niet geplaatst waren en nu staan jullie nog niet op mijn site... Daar komt nu verandering in!
Op de trip met Panorama naar Floris hadden we een fantastische groep mensen. Stuk voor stuk hadden we lol met elkaar en het klikte allemaal hartstikke goed! Hebben we allemaal heel erg mee geboft. Maar 2 mensen wil ik graag in het speciaal noemen: Ben en Greet. Een Nederlands koppel van 64 en 67 jaar die de wereld aan het rondreizen zijn!! Gezellig met z'n tweeen van hun vrijheid en van de wereld schoonheid aan het genieten. En ja hoor, lekker mee feesten, dansen, alles!
Ik wil even extra benaderukken B & G dat het fantastisch was jullie te ontmoeten. Jullie zijn een voorbeeld voor mij en voor vele anderen. Wat een heerlijke jonge spirit hebben jullie. Mogen jullie nog vele mooie avonturen tegemoet gaan en de mooiste plekjes ter wereld bezichtigen!
Zo, dat is beter. Welnu. Ik heb net mijn working holiday visa voor in Nieuw Zeeland aangevraagd. Tevens ben ik erachter gekomen dat ik klokslag 12 in de nacht op 7 Maart Australië moet hebben verlaten.
Damn, wat was ik chagerijnig de hele dag. Het voelt alsof ik uit mn eigen huis geschopt word. Melbourne is een FANTASTISCHE stad. Ik zou hier echt kunnen wonen. Voor een paar jaartjes meer althans. Ik vind het helemaal niet erg om door te reizen en weer op avontuur te gaan, maar het pijnlijke is dat ik niet zomaar kan terug komen.
Damn, ook hier bij Fitness First moet ik eind deze maand stoppen met werken omdat mijn 6 maanden dan om zijn. Dat is het maximale wat ik voor een werkgever mag werken. Heel erg jammer, want ik heb fantastische collegae, de leden kennen me inmiddels en het ergste vind ik nog mijn klas die ik moet opgeven. Goede relatie opgebouwd met de vaste spinners, goede cijfers, etc... :-(
Ik woon ook echt fantastisch. in een perfecte locatie: 15 min. fietsen/30 min. hardlopen van werk, 7 min. van Chapel street vandaan (DE winkelstraat van Australië), 15 min. van stad vandaan, 25 min. van strand vandaan.. Toorak is dan ook wel 1 vand de duurdere wijken van Melbourne. Zo vlakbij alles en toch zit ik in een stille wijk!
Wehh.. Ik wil niet weg!!
Aan de andere kant, iedereen die in Fitness First hier werkt gaat bijna reizen. Drie managers vertrekken in maart/april naar Europa en ook een paar personal trainers en receptionistes gaan reisjes maken. Zo is er een tijd van komen en gaan I suppose. But hey, ik zou hier echt heeel graag nog wel wat jaartjes willen blijven..!! Maar waar een wil is, is zeker een weg heeft mijn mama me altijd verteld ;-P
Hendrik heeft Melbourne inmiddels ook weer verlaten en is binnen 3 weken thuis en een andere Nederlandse Carlijn vervangt hem gelijk. Carlijn is het vriendinnetje van Inge en voor wie Inge niet kent dat is mijn lieve lieve lieve vriendinnetje!!! Carlijn is hier dus nu ook aan het backpacken en is ook in Melbourne gestrand om te werken. Zij gaat waarschijnlijk mijn kamer overnemen.
Welnu, hoe gaat 't met jullie? :-) Stoor je niet aan mijn somberheid en vertel me hoe het met jullie gaat?! Staan er nog leuke avonturen bij jullie op de agenda voor dit jaar? Bijzondere gelegenheden of activiteiten? Vertel vertel!!!
Liefs,
Batteke
18 Januari 2008 - 09:08
Stean:
Het eerste doel is : uit de winter depressie komen hier ;) lijkt wel of alle mensen hier in NL nu chagarijnig zijn... -
18 Januari 2008 - 09:44
Arnold:
Tijd voor de zomer hier in Bristol, UK. Ben de regelmatige overstromingen van de stad een beetje beu. Heb inmiddels genoeg water gezien. Als het zo doorgaat hier moet ik de auto laten staan en met een kano naar het werk :-)
Hoop voor je dat je gauw naar het Nieuwe Zeeland mag.
Greetz,
Arnold -
18 Januari 2008 - 09:52
Francis:
Batti!
Ik mis je!
Wat leuk dat je het zo naar je zin hebt en weer jammer dat je weg moet, wat ga je doen dan? Kom je naar NL.? Zal wel niet, maar lijkt me wel weer leuk en gezellie! Je bent echt een kanjer (dat weet je). Ik ben druk met mijn bedrijf, maar dat zie je wel als je OOIT weer eens terug bent! Alle liefs van je vriendinnetje Francis.
Dikke knuffel x. -
18 Januari 2008 - 17:07
Inge:
Lieve Bat,
de somberheid zal vast verdwijnen als jij voet aan wal zet in Nieuw Zeeland. Al snap ik best dat je je een beetje depri voelt als je na zo'n bijzondere tijd je nest moet verlaten.
Geniet nog even met volle teugen van de laatste paar weekjes dat je daar nog bent. Grappig dat een andere vriendin nu in jouw woning in Melbourne ook een werkend leven gaan opbouwen.
Het lijkt alsof de winter hier heeft plaatsgemaakt voor een soort druilerige herfst. Maar het feit dat het weekend is, maakt dat dan alweer een stuk minder erg!
Miss u!
xxxx Inge
18 Januari 2008 - 17:19
Dad:
Houd je maar taai, mijn lievelingsdochter, ook in andere landen/plaatsen zal jij zeker genieten!
Denk aan het glas dat nog altijd half vol is, maar bedenk ook dat de Fransen niet voor niets zeggen: "Partir cést mourir un peu..."
Wij zijn benieuwd wat jouw volgende baan zal zijn en hopen natuurlijk dat jij er snel weer één vindt!
Ennnehhhh, wat nieuw is? Niet echt veel, het weer is slecht (what else is new)..., wij hebben echt de laatste show van Hans Dorrestein in Arnhem gezien en ik ga maandag mijn nieuwe (gebruikte) auto ophalen.
Wij houden van je en hopen stiekem je over niet al te lange tijd weer in Nederland in onze armen te kunnen sluiten...
Love, Conny & Dad -
19 Januari 2008 - 16:08
Meyke:
Hé lieve Batti,
Raar is dat hè? Dat je na zo'n tijd waarin je toch gewend bent geraakt, een leventje hebt opgebouwd met vaste routines (zoals waar je je boodschappen doet, wanneer je even een wandelingetje maakt, het meisje bij de bakker dat jou kent en je altijd groet..) je ineens afscheid moet nemen? Weet er alles van! Toen ik stages liep en later waarnam in diverse praktijken had ik dat steeds..
Ik moet wel zegen dat ik daardoor geleerd hebt om enorm te genieten van het hier en nu (en om mezelf te vermaken haha :P ). Bovendien was de afwisseling spannend en leuk.
Met mij hier gaat het heel erg goed. Heb het wel druk in de praktijk, maar komende week heb ik vakantie en dan ga ik Arnold en Sarah met hun kinderen Phoebe en Sebastian opzoeken! Ik ben daar in oktober ook geweest en ik heb Sebastian dus nog niet gezien, ben heel erg benieuwd en heb er erg veel zin in!
Hier in Amerongen heb ik inmiddels ook een eigen leven opgebouwd. Heb een leuk vriendinnetje overgehouden aan mijn oude huisgenootje waarmee ik eerst een apartement deelde en daarmee een leuke kenissenkring. Verder heb ik sinds een tijdje de leukste vent van Amerongen aan mijn zij, dus het kan niet op. We waren op 31 dec vorig jaar (haha wat een leuke grap) naar de oudjaarsduik wezen kijken. Daar waren Ben en je moeder ook, dus die hebben hem (Willem) ook ontmoet. Stiekem wel lekker trouwens om nu een vaste basis te hebben.
Hmmmm.. het leven kan raar lopen hè Bat?
Heel veel succes met je plannetjes en geniet van wat je nu nog in Melbourne mag meemaken!
Liefs,
-Meyke -
26 Januari 2008 - 09:48
Hanneke:
Hi Batti,
Ik heb je gevonden nu ik weer thuis ben in het koude kikkerlandje..... Afkicken van alle mooie avonturen in Australië.
Kan me voorstellen dat je ervan baalt dat je Australië moet verlaten nu je het nog zo naar je zin hebt...........
Maar Nieuw Zeeland lijkt me ook te gek!
Veel plezier nog de laatste weken in Australië en succes met al je nieuwe plannen.
Batti, nog bedankt voor de leuke tijd in Melbourne!
Dikke kus voor jou en Carlijntje!
Liefs Hanneke